Testemonials

3

Lad os høre fra dig

Vi svarer gerne på dine spørgsmål

eltel-logo-new

RenoNorden A/S har med BIDMANAGER v/André Rossmann fået inspiration, assistance og konkrete værktøjer til bedre tilbudsgivning. Med BIDMANAGER’s hjælp vi fået opgraderet vores tilbudsmateriale til at være endnu skarpere og mere helstøbt. Og effekten af denne opgradering har vi allerede oplevet flere gange, med en markant stigning i de points, vi opnår ved licitationer. BIDMANAGER giver værdi for pengene.

Thorbjørn Rosenkilde, Markedschef i RenoNorden A/S, October 2018


eltel-logo-new

Da salgsafdelingen i en af Eltels divisioner stod uden en bid manager, har vi udliciteret opgaven til en ekstern konsulent. Valget faldt på André, som er selvstændig tilbudsspecialist. Ved at udlicitere tilbudsudarbejdelse har salgsafdelingen frigjort ressourcerne, da sælgerne kan fokusere på kerneopgaver som salgsarbejde og kundepleje i stedet for at bruge tiden på tilbudsskrivning. Samtidig opnår vi besparelser, fordi en ekstern tilbudsspecialist er billigere end fastansat bid manager. Det er en omkostningseffektiv samarbejdsmodel, som vi kan anbefale, da den klart beviser sin værdi og berettigelse.

Carlo Lazar, Division Director, Eltel Networks A/S, april 2016


logo

Da Allianceplus har en stor tilbudsproduktion, var det essentielt for os at sikre, at vores sælgere kunne udarbejde tilbud hurtigt, fejlfrit og omkostningseffektivt. Behovet var klart: Vi havde brug for en ny tilbudsproces og et bibliotek med grydeklare tilbudstekster. Vi har outsourcet opgaven til André, som har tilført en betragtelig værdi ved at udvikle processer og værktøjer, der ikke kan undgå at løfte sælgernes præstationsniveau, produktivitet og effektivitet. Ikke mindst har vi oplevet en engageret og seriøs konsulent, som har stor specialviden, spidskompetencer og operationel erfaring på tilbudsområdet. Jeg kan varmt anbefale André til alle, som har brug for at professionalisere deres tilbudsproces og løfte deres tilbudsgivning til et højere niveau.

Nicholas Brace Olsen, CEO og Country Manager, Allianceplus A/S, januar 2016


300x100xScreen-Shot-2015-01-20-at-09.21.28.png.pagespeed.ic.CGuHAX6ZeN

“Mange virksomheders identitet på markedet begrænser sig til det, alle ”de andre” også er. Hvis ens virksomhed skal skille sig ud fra mængden, kræver det en stærk profil.
Hos FICS mente vi ikke, at vi var skarpe nok til at adskille os i vores tilbud i forhold til konkurrenterne. Vi har derfor bedt André Rossmann om at kortlægge de unikke styrker, spidskompetencer og ekstraordinære præstationer, som FICS kan differentiere sig på.

André har på en workshop, som salgsledelsen deltog i, kortlagt de parametre i ESDH-segmentet, hvor FICS skiller sig ud. Indsigten fra workshoppen har André brugt til at formulere vores unikke selling points. Disse indgik i et nyt sælgende prækvalifikationsmateriale, som André har udviklet, og som har sikret, at vi efterfølgende blev prækvalificeret til at afgive tilbud til en sjællandsk kommune.

Ved at tydeliggøre vores brandværdi og unikke konkurrencefordele har André markant forbedret vores muligheder for at blive prækvalificeret til fremtidige opgaver.
André er meget hurtig til at sætte sig ind i virksomhedens salgsproblematikker og stille skarpt på de rigtige spørgsmål. Vi kan derfor anbefale André som en stærk samarbejdspartner, når det gælder om at udvikle tilbudsmateriale, der viser, at virksomheden kan noget, som konkurrenterne ikke kan.”

Bent Marcussen
Adm. direktør
September 2013


logo_dfh

“André har bistået Lærdansk med intern uddannelse af vores bid manager og har samtidig været en stor hjælp i afgivelsen af to vigtige tilbud for Lærdansk. Han har 1. Med stor sikkerhed og præcision identificeret ordregivers forretningsbehov, 2. Gennem tilbudsworkshop højnet kvaliteten af tilbudsteamets arbejde, 3. Forfattet skarpe og sælgende tilbudsresuméer og 4. Bistået vores egen bid manager med råd og vejledning samt konkret feedback på tilbudstekster. Andrés arbejde har været stærkt medvirkende til at Lærdansk vandt begge udbud.” July 19, 2012

Top qualities: Great Results, Expert, High Integrity
Gerhard Korbo Chef for Lærdansk, Dansk Flygtningehjælp


header.logo

“BIDMANAGER has provided us with strong, sound guidance in the implementation of a new set of processes for our bid management and sales function. The goal of this was to raise the win rate of our proposals through winning strategies as well as lowering the cost of proposal management and drafting through a “Lean” approach.
BIDMANAGER has provided general process advice, helped us build a tool-box for proposal strategies and bid management and trained our staff in the new process and tools – both in the capacity of trainer as well as in a train-the-trainer concept.

On top of that BIDMANAGER helped us creating and implementing winning strategies in two of our strategically most important proposals.
BIDMANAGER is very experienced in proposal strategies and bid management. This experience combined with a practical approach tailored to our organization has ensured us a management process optimized to our needs. Overall it has been a pleasure to work with BIDMANAGER, and I can give BIDMANAGER only my best recommendations.” October 3, 2011

Top qualities: Great Results, Expert, High Integrity
Lars Kornerup Sørensen hired BIDMANAGER as a Business Consultant in 2011

“André har været en uvurderlig hjælp ved opbygningen af en professionel bid management funktion i Schultz i perioden 2010-2011. Han har bl.a. hjulpet os med intern uddannelse af bid managers og team-medlemmer der typisk arbejder med tilbud, udvikling af standard-materialer og konkret som bid manager på udbud (som vi vel at mærke vandt!) Jeg vil helt sikkert også i fremtiden anvende André kompetencer. Det er med fare for at afgive en konkurrencefordel (!) jeg hermed giver André mine bedste anbefalinger.”

Service Category: Business Consultant
Year first hired: 2010 (hired more than once)

Top qualities: Expert, Good Value, On Time
Eskil Thygesen VP Sales, hired BIDMANAGER as a Business Consultant in 2011