Hvorfor BIDMANAGER

4

Lad os høre fra dig

Vi svarer gerne på dine spørgsmål

Besøger du www.bidmanager.dk, spekulerer du sikkert på, hvorfor det lige er BIDMANAGER, du skal vælge som samarbejdspartner. Det er der mange grunde til, men her er 4 vigtigste:

Bredere og dybere erfaring. Igennem 18 år har jeg haft ”fingrene helt nede i mulden” som bid manager og skribent på 250-300 tilbud i vidt forskellige brancher. Jeg kan derfor tilbyde erfaring og rutine, der er helt uden sidestykke.

Stærke salgskompetencer. Ved tilbudsbaseret salg er fremragende løsninger, høj faglighed, kvalitet og kravopfyldelse ikke et vindende kort, men forhold, der forudsættes at være i orden. Jeg kan øge dine vinderchancer ved at spidsformulere, hvorfor det lige er din løsning, kunden skal købe. Det kan jeg, fordi jeg er udstyret med et stærkt salgsgen, de færreste tilbudsspecialister er i besiddelse af.

optimerer-2

Stærke projektlederkompetencer. Jeg har gennem tiderne varetaget projektledelse på mange komplekse tilbud med flere deltagere og bidragsydere. Det er en erfaring, de færreste bid managers kan hamle op med.

tilbud-2

Stærke kommunikative evner. Jeg besidder stærke kompetencer inden for kommunikation, professionel tekstforfatning, tekstredigering og sprogbehandling på højeste niveau (både på dansk og engelsk). Som mangeårig redaktør af salgsmateriale hos IBM kan jeg udarbejde sælgende tilbudstekster, der sælger varen. Det er de færreste bid managers, der kan.